crazyjojo.blogg.se

Skriver om allt och inget!! Allt Crazy och allt som man kan skriva om antar jag!

Hästarna i stallet!!

Kategori: Allmänt

Här kommer hästarna i Stallet!! Det finns flera jag har bara inte bild på dom vem vet jag kanske hittar några som jag kan vissa er!!
 
 
Vento
En pigg häst som är väldigt framåt och duktig på att hoppa kan dock vara lite sur i spiltan men det får man igen på ryggen!! B-ponny 18 år 
 
Rizzla!
Rizzla är stallets äldsa ponny/häst men också stallets piggaste och hetaste ponny/häst! Min Favorit då hon är BÄST att rida fast man måste nog tycka om heta hästar och en häst som blir för het i hoppning! BÄST! Min lilla sköthäst!!<333 Rizzla är 23 år, fyller 17 maj och är en C-ponny
 
Ultimo
Ultimo är nog stallet snällaste häst! Jätte snäll skulle aldrig göra något ont!! Ganska lat men kan vara ganska framåt ifall man driver på och rider honom på ett bra sett! Ultimo är ett gotlandsruss och är en B-ponny vet inte hur gammal han är.
 
Adam
Adam är jätte duktig och bra att rida. Sur i spilta då han blivit misshandlad och litar inte riktigt på människor när dom är i hans spila eller box! Adam är tror jag en Connemara och är anntingen Maxad B-ponny eller C-ponny.
 
Puh
Puh är en snäll häst som är både pigg och framåt och ganska seg! Så beror helt på humör, väder och ifall ryttaren är bestämmd eller envis. C-ponny vet ej hur gammal han är.
 
Dahlia
Dahlia är en jätte snäll och duktig ponny som är otroligt duktig på att hoppa. Väldigt stark och ibland drar hon ner huvudet mellan bena och sparkar bakut då har man nästan ingen chans att få upp huvudet men kan bara lyta sig bakut och försöka sitta kvar. Hon är ett Gotlandsruss, B-ponny och är kusin till Ultimo:) 
 
Kasper(den gråa)
Kasper är en jätte duktig ponny som är precis lagom i tempot inte för snabb om man inte vill det och inte för lat!! Så han är omtyckt om många ryttare! Han hoppar bra kan hoppa lite långt och högre än man förväntade sig på när man hoppar oxer men jätte duktig annars!! Maxad B-ponny eller C-ponny.
 
Oliver
Oliver var den första hästen jag red på ridskolan. Jätte snäll kallas även köttbullen då han är väldigt rund om magen och sen när man rider honom käns det som att sitta på en köttbulle för att han är så rund! Jätte söt och snäll. Kämpar man för att få honom att vilig att jobba så gör han det och sen rider man inte utan bara åker honom så är han någ världens segaste! Men ibland när man rider ut och galopperar så blir han stark och sparkar bakut eller bockar och sen drar han på som 17-ton. Han är ett Gotlandsruss och vet ej hur gammal han är.
 
Nemo
Nemo är en snäll ponny som älskar mat. Där man måste jobba för att han ska jobba och arbeta. Kan vara ibland ganska pigg att hoppa med! Men otroligt snäll att hålla på med!!! D-ponny eller stor häst. Vet ej ålder.
 
Eddy
Eddy är en snäll och bra häst som är ganska arbets vilig men kan vara bra att ha ett spö till hands. Jätte snäll. Världens skönaste att rida barbacka på då han också ÄLSKAR mat. När man rider barbacka så trampar han under sig och går på tygel untan att man gör något. Och har oerhört mjuk och skön trav och galopp!
Storhäst eller kanske maxad  D-ponny. Vet ej ålder!
 
Horsa
Horsa vet jag inte så mycket om då jag bara ridit henne en gång. Men hon är snäll och mysigt och många som ridit henne flera gånger tycker hon är bra. D-ponny vet ej ålder.
 
Wendy
Wendy är nog stallets snällaste, lydigaste och säkraste häst. En riktig skogsmulle!! Snäll att pyssla om och så! ALLA kan rida Wendy allt från dom som aldrig suttit på en häst och dom som ridit hela sitt liv!! Storhäst tror jag kanske D-ponny vet ej ålder.
 
Lille Skutt
Lille skutt en söt och trevlig ponny som alla ridlärare säger helt klart ridskolans finaste ponny då han är JÄTTE BRA på att hoppa och har oerhört fina galoppfattningar! C-ponny vet ej ålder.
 
Nätto
Nätto är stallet yngsta häst är bara 6-7 år och är fortfarande under utbildning. Nätto är ganska seg där man verkligen får vara på honom. Hoppar ok och är väldigt snäll. Han är ett russ.
 
Batosta
Batosa är en snäll häst som alla kan rida från nybörjare till proffs. Han är 23 år och är en Lipizanare(stavas?). Precis lagom i tempot. 
 
 
 
 

Kommentarer

  • emilia säger:

    Besluts ångest! Vad är bäst sämre? kommentera gärna!

    http://storyofourlife.webblogg.se/2012/august/torv-eller-san.html#comment

    2012-08-16 | 19:13:59
    Bloggadress: http://storyofourlife.webblogg.se
  • Fanny säger:

    Fina hästar! :)

    2012-08-16 | 20:00:00
    Bloggadress: http://fawila.blogg.se
  • Julia säger:

    Hej, allt bra?:D
    Kram

    2012-08-17 | 12:14:26
    Bloggadress: http://juliaroz.blogg.se
  • amanda säger:

    Kolla gärna in min blogg, http://goldponies.blogg.se
    Uppdaterar bland annat om inridningen utav min ungponny och vardagen med min hafflinger! :)
    Fråga gärna något i frågestunden också! :)

    2012-08-17 | 20:42:05
    Bloggadress: http://goldponies.blogg.se
  • teamgrys säger:

    Hej!
    Allt bra? kolla gärna in på våran blogg! :D
    Kram ♥

    2012-08-19 | 15:49:33
    Bloggadress: http://teamgrys.blogg.se
  • Ebba - Satsande ridskoleryttare på hög nivå säger:

    Fina hästar :)

    2012-08-20 | 11:18:06
    Bloggadress: http://orksryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här: