crazyjojo.blogg.se

Skriver om allt och inget!! Allt Crazy och allt som man kan skriva om antar jag!

Älskar dig nellie!!<333

Kategori: Allmänt

Trött❤😘

Kategori: Allmänt

För söt!!❤❤❤

Kategori: Allmänt

Lite bilder!!

Kategori: Allmänt

Fungerar igen!!!❤❤

Kategori: Allmänt

Nytt tema!

Kategori: Allmänt

Här ska det stå en rubrik...

Kategori: Allmänt

Jaa dålig update vet och ska skärpa mig! Men lie info dåro;)
 
Ridningen igår(onsdags)
Så hoppade vi red Adam gick super bra var lite seg men tyckte ändå att jag fick en rätt bra framåt bjudning på honom! Nöjd! Hoppade allt jag styrde mot! Annars så kan det vara så att han gärna plötsligt svänger åt sidan framför hindret eller exakt när man ska hoppa så stannar han. Men inget sånt igår iallafall:)
 
Ridningen i tisdags
Hade vi teori gick ingenom hästens skellet och vad dom olika skellet delarna heter!
 
Sen har det väll inte hänt så mycket skola typ aa det:)
 
Adam

Sötaste vovven eller??<333

Kategori: Allmänt

Älskar dig Smilla!!<333

Godmorgon Bloggen!

Kategori: Allmänt

Haft dålig update med det ska jag ändra på!! Idag stallet efter skolan mysigt!!<333 Rida, sköta träffa och gosa med världens underbaraste Rizzla!!<3333

!!

Kategori: Allmänt

JAG blir så jäkla arg när jag läste på Nellie Berntssons blogg hennes sista tävling med Bellman!!!!
Bellman är inte frisk i huvudet?? Det är DOMMAREN SOM INTE ÄR FRISK I HUVUDET!!! Hon pratade med en av sveriges största bloggare och en av sveriges bästa B-ponnyer!! 
Bellman är HELT FRISK I HUVUDET!!! PIGG, MEN INTE ELAK!! 
 
Hur skulle han kunna vara så här duktig ifall han inte fungerade??? JÄDRA DOMMARE!!!
 
Hittar inte ord för jag är så ARG och ledsen för Nellies skull!
Grät mig genom lektionerna till lunch idag alla tittade på mig som om jag inte var mänsklig jag skrev Bellman och Nellie med mitt kludd!!
 
 
 
PUNKT har inga fler ord är för arg!!

Förlåt för urusel update!:(

Kategori: Allmänt

Ledsen för det kommer ett eller flera inlägg om vad som häänt oc vad som ska hända;)
 
Saknar New York SJUUUUKKKTTT MYCKET!!<33333

Skolan nu!<3

Kategori: Allmänt

Jaaa dags att dra till skolan updaterar under dagen eller senare på dan rättare sakt:)<3

:)

Kategori: Allmänt

Jaaa nu en rolig dag iskoln eller vad säger man rolig och rolig! Så roligt det kan bli i skolan kan vi säga:D 
Inget schema änså länge!<3 Håller fortfarande på och försöker lösa det där med blogg.se appen:( Inte så roligt när man tänker åhh det här kan jag ta bild på och lägga ut på bloggen med så klart så går det inte:(
Verkligen jätte ledsen för det då jag verkligen vill blogga!!<33 
 
Men iallafall nu efter skolan vart det hem på med stall kläderna och cykla till stallet hjälpa kompisen med hennes häst!<33 Hur kul som helst hade vi!<3 Tog några bilder men kan tyvvär inte lägga ut dom efter som blogg.se appen inte fungerar! Ni kan se den bilden när vi fort fart på blogg.se appen:D 
 

Go Back to The School!

Kategori: Allmänt

Bad update!!

Kategori: Allmänt

Sry för bad update men det är svårt när mobilens blogg.se app inte fungerar::( Måste fixa det!! Vad vill ni ha för något? Vad ska jag skriva om? Fler hästar i stallet? Bara att kommentera på:)<3

Hästarna i stallet!!

Kategori: Allmänt

Här kommer hästarna i Stallet!! Det finns flera jag har bara inte bild på dom vem vet jag kanske hittar några som jag kan vissa er!!
 
 
Vento
En pigg häst som är väldigt framåt och duktig på att hoppa kan dock vara lite sur i spiltan men det får man igen på ryggen!! B-ponny 18 år 
 
Rizzla!
Rizzla är stallets äldsa ponny/häst men också stallets piggaste och hetaste ponny/häst! Min Favorit då hon är BÄST att rida fast man måste nog tycka om heta hästar och en häst som blir för het i hoppning! BÄST! Min lilla sköthäst!!<333 Rizzla är 23 år, fyller 17 maj och är en C-ponny
 
Ultimo
Ultimo är nog stallet snällaste häst! Jätte snäll skulle aldrig göra något ont!! Ganska lat men kan vara ganska framåt ifall man driver på och rider honom på ett bra sett! Ultimo är ett gotlandsruss och är en B-ponny vet inte hur gammal han är.
 
Adam
Adam är jätte duktig och bra att rida. Sur i spilta då han blivit misshandlad och litar inte riktigt på människor när dom är i hans spila eller box! Adam är tror jag en Connemara och är anntingen Maxad B-ponny eller C-ponny.
 
Puh
Puh är en snäll häst som är både pigg och framåt och ganska seg! Så beror helt på humör, väder och ifall ryttaren är bestämmd eller envis. C-ponny vet ej hur gammal han är.
 
Dahlia
Dahlia är en jätte snäll och duktig ponny som är otroligt duktig på att hoppa. Väldigt stark och ibland drar hon ner huvudet mellan bena och sparkar bakut då har man nästan ingen chans att få upp huvudet men kan bara lyta sig bakut och försöka sitta kvar. Hon är ett Gotlandsruss, B-ponny och är kusin till Ultimo:) 
 
Kasper(den gråa)
Kasper är en jätte duktig ponny som är precis lagom i tempot inte för snabb om man inte vill det och inte för lat!! Så han är omtyckt om många ryttare! Han hoppar bra kan hoppa lite långt och högre än man förväntade sig på när man hoppar oxer men jätte duktig annars!! Maxad B-ponny eller C-ponny.
 
Oliver
Oliver var den första hästen jag red på ridskolan. Jätte snäll kallas även köttbullen då han är väldigt rund om magen och sen när man rider honom käns det som att sitta på en köttbulle för att han är så rund! Jätte söt och snäll. Kämpar man för att få honom att vilig att jobba så gör han det och sen rider man inte utan bara åker honom så är han någ världens segaste! Men ibland när man rider ut och galopperar så blir han stark och sparkar bakut eller bockar och sen drar han på som 17-ton. Han är ett Gotlandsruss och vet ej hur gammal han är.
 
Nemo
Nemo är en snäll ponny som älskar mat. Där man måste jobba för att han ska jobba och arbeta. Kan vara ibland ganska pigg att hoppa med! Men otroligt snäll att hålla på med!!! D-ponny eller stor häst. Vet ej ålder.
 
Eddy
Eddy är en snäll och bra häst som är ganska arbets vilig men kan vara bra att ha ett spö till hands. Jätte snäll. Världens skönaste att rida barbacka på då han också ÄLSKAR mat. När man rider barbacka så trampar han under sig och går på tygel untan att man gör något. Och har oerhört mjuk och skön trav och galopp!
Storhäst eller kanske maxad  D-ponny. Vet ej ålder!
 
Horsa
Horsa vet jag inte så mycket om då jag bara ridit henne en gång. Men hon är snäll och mysigt och många som ridit henne flera gånger tycker hon är bra. D-ponny vet ej ålder.
 
Wendy
Wendy är nog stallets snällaste, lydigaste och säkraste häst. En riktig skogsmulle!! Snäll att pyssla om och så! ALLA kan rida Wendy allt från dom som aldrig suttit på en häst och dom som ridit hela sitt liv!! Storhäst tror jag kanske D-ponny vet ej ålder.
 
Lille Skutt
Lille skutt en söt och trevlig ponny som alla ridlärare säger helt klart ridskolans finaste ponny då han är JÄTTE BRA på att hoppa och har oerhört fina galoppfattningar! C-ponny vet ej ålder.
 
Nätto
Nätto är stallet yngsta häst är bara 6-7 år och är fortfarande under utbildning. Nätto är ganska seg där man verkligen får vara på honom. Hoppar ok och är väldigt snäll. Han är ett russ.
 
Batosta
Batosa är en snäll häst som alla kan rida från nybörjare till proffs. Han är 23 år och är en Lipizanare(stavas?). Precis lagom i tempot. 
 
 
 
 

Min dag i dag!

Kategori: Allmänt

Kommer se ut så här!!
 
 
 
SLAPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 

Ska försöka hålla bloggningen igång!! Vad vill ni läsa om? Vad vill ni ha mer av? 
Kanske hästarna i stallet?

Nellie Berntsson och Bellman Berntsson!!<33

Kategori: Allmänt

Här kommer dom på  bild!! Jag läste på hennes blogg hur mycket Bellman betyder för henne!!<33 
Blev rörd när jag såg bilderna och dom videor som hon lagt upp!!<333 Hur mycket har inte dom gott igenom! 
Både skratt, tårar, haters, lovers!!<333 
 
Man ser hur lyckliga båda är!!<333 Som nellie skriver "skulle aldrig vara där jag är nu om jag inte hade Bellman"!!!<333 Hur söta är det inte??!!<33 En sak vet jag att när Nellie lämnar ifrån sig Bellman så kommer nog hans nya äger ta hand om honom riktigt bra!!<333 Nellie du kanske inte ser detta men det kanske blir sista tävlingen på Bellman snart men det är inte sista gången du träffar Bellman!!! Vem vet du kanske får rida honom någon gång efter du lämnat honom tills hans ny ägare!!<3333 Jag tror att Bellman kommer sakna dig lika mycket om du kommer sakna han!!<333
 
Lyckligaste Nellie och Bellman!!<33
Bellman kommer aldrig glömma dig Nellie, aldrig!!<333

Ridit!

Kategori: Allmänt

Jaa, ridit idag! Red Vento gick riktigt bra, han jobbade framåt och var pigg lyssnade bra på handen och skänklarna så jätte nöjd över ridlektion! 
Hoppas jag rider honom nästa lektion också!!<3 Hoppas att jag kan hoppa honom snart, efter han hoppar SJUUKTT  fint asså jätte duktig på det!!<33
 
SÖTIS VENTO!!!
 

Lyssna!

Kategori: Allmänt

Lyssna på denna( på länkar tryck på Your Love)

Nätto!

Kategori: Allmänt

Idag red jag för första gången i ny grupp! Gruppen verkar helt ok!! Inte så lätt att säga på bara en gång!<3
Jag red en ny häst(ny för mig att rida) som jag aldrig ridit Nätto han är under utbildning men jag tycker det gick bättre än vad jag tänkt mig att det skulle gå! 
 
Träffade min ÄLSKLING Rizzla så göllig hon är asså!!!!<333333 ÄLSKA!!<333
 

Mot...

Kategori: Allmänt

Stadium!<3
I
I
I
V
SÖT Yaou

Ledsen!

Kategori: Allmänt

Förlåt för min dåliga update men det beror på att jag inte här så mycket att skriva om!!:(
Jag ska försöka hålla det igång men nu när jag inte rider, sköter eller ha skolan att snacka om så finns det inte så mycket men imon(tisdag) så ska jag börja rida i en HELt ny ridgrupp(spänande), ska träffa min älskade sköthäst och kanske några ridkompisar vem vet;) 
 
 
Mycket slapp imon asså trött men ska kolla runt på alla era fina och intressanta bloggar som står uppskrivna här brevid!<3 Så det är verkligen bli jätte kul!<3 
 
En liten sak vad vill ni ha? Vad vill ni att jag skriver om? Vad vill ni ha mer om? 
 
Jag vet min designe är URUSEL men ska försöka fixa den till något roligt!<33 Men det är inte så lätt då jag inte vet hur man ska göra, så vet ni så är ni jätte gärna välkommna att skriva till mig [email protected]
det får ni såklart iallafall!!<33;)
 
SÖT DRESS!<333 ÄLSKA!!<33

Förklaring!<3

Kategori: Allmänt

Ja för ungefär en vecka sen så skulle vi åka till Varberg men då jag har fri surf och det är i sverige så tänkte jag att jag kan blogga från Blogg.se appen men såklart fungerar inte den appen!<3 
SÅ är jätte ledsen för det!!<333 Ni kan få lite bilder bilder därifrån!<333
 
<3333SÖT!!<333

Hemma!

Kategori: Allmänt

Kommit hem nu förklarar imon!!<33 Lovar!!
Kort förklaring:
Bort rest i sverige blogg.se app fungerare ej!

Här får du veta!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett inlägg om jaaa mig då ni får veta lite mer väm jag är:)
 
30 Juli föddes det en lite tjej som fick heta Johanna! Johanna är den personen som sitter här bakom skärmen! 
En helt vanlig blond tjej med blågröna ögon som älskar djur, vänner och familjen!<3
 
Idag är dennna tjej 11 år och rider två gånger i veckan, dansar en gång i veckan, hjälper en kompis med hennes häst en gång i veckan!
 
 
Sen har jag en sköthäst Rizzla1 Den underbaraste C-ponnyn som finns! Hon är 23-24 år och  hon är född 
17 maj! Hon är som sakt gamal men det märks inte när man rider henne då hon är jätte het och man kan nästan inte trava i kort trav utan att hon fattar galopp!<333 Min lilla älskling!<33
 
 
 
Rizzla sköter jag två gånger i veckan! Ibland tre!<33 
 
Rizzla är nog min bästa vän sen jag fick sköta henne så har jag lärt mig ortoligt mycket! Sen nu blir hon alltid glad när jag kommer hon tittar på mig med dom snälla ibland lite busiga bruna ögon! 
Hon får mig alltid att skratta och känna mig lycklig!<33 Tyvär så har Rizzla lite dåligt rykte då många inte tycker om att ha en så het ponny att rida eller att dom tycker att hon är sur!:( Jaa visst hon kan vissa tänderna och hugga efter än. MEN lär man känna henne så är hon HELT UNDERBAR!!<333 När man lärt känna henne går det också bättre från ryggen! Inte för så länge sen hoppade jag bana med henne alla och jag trodde typ hon skulle skena runt banan. Men där hadde vi fel vi galopperade banan i ett bra tempo för att vara Rizzlas tempo!!<333
ÄLSKAR DIG RIZZLA!!!<33333
 
 
 
 
 

This Or That

Kategori: Allmänt

Som jag skrev så ska jag skriva ner alla som komenterar och har blog så att jag kan skriva ner deras bloggar och följa dom!<3:)
 
 
This Or That
 
Godis/Chips
Läsk/Saft
Shoppa/Stallet
Rida/Ryckta
 
 
Matte/Engelska
Mocka/Fylla höpåsar
 
TV/Dator
Rolf-göran Bengtsson/Malin Bayard
Hoppa/Dressyr
Paddock/Ridhus
Med/Utan sadel
Prata i Telefon/SMS (måste erkänna att jag heldre SMS än pratar i telefon men det är såklart vad det handlar om!!)
Skypa/SMS
 
 

VIKTIGT!

Kategori: Allmänt

Alla som kommernterar och har blogg ska veta att från och med nu skriver ner alla bloggar och ska börja följa dom!<3:)

Hemma!

Kategori: Allmänt

Hemma från barcelona! Varit en fantastisk resa med, både skratt och lycka!<3 Nu hadde jag tänkt att göra så här att jag ska skriva en This or That och ett helt inlägg där ni får veta lite mer om mig och min historia!:)<3