crazyjojo.blogg.se

Skriver om allt och inget!! Allt Crazy och allt som man kan skriva om antar jag!

The NellieB Story!

Kategori: Allmänt

Förord: Förlåt för jag inte har fått med hela historien då jag inte läste din blogg då det hände! Jag fick inte med det där om Thonna och Gevalia!!:(( Jätte ledsen för det!!
 
 
The NellieB Story!
 
Nellie en helt vanlig tjej som gick i skolan som alla andra tjejer. Hon hade en söt häst Stella! När Nellie märkte att hon hade mindre tid för sina kompisar när hon skaffade Stella som skulle bli en blivande hopp ponny. Innan hade Stella varit en Western ponny. Men när hon märkte att tiden för kompisarna och pojkvänn minskade så startade hon en blogg.
 
 
Efter ungefär 3 år i ett lyckligt förhållande fick Nellie en dag ett krossat hjärta! Hon grät sig nästan igenom 6 månader. Hon ville stänga ner bloggen som fick fler och fler läsare för varje dag eller vecka som kom och gick. 
Kompisar, bloggläsare, familj försökte trösta. Efter ungefär 6 månader så tog Nellie ett steg fram och försökte glömma steget bakom sig. Hon kämpade sig igenom det krossade hjärtat med skratt, tårar, ovänner, vänner.
 
Hon fick ett blogg kontrakt.
 
Hon anmälde sig till Ponnyakuten med sin ponny Stella. Dom fick komma till utagningen och vissa upp sitt problem. Hon vissade upp sitt problem och efter ett tag ringde det när Nellie satt med sin tränare. 
Det var tobbe hon kom med i ponnyakuten!!
 
 
 
Efter två lärorika, spännde veckor så kom hon hem med en lättlastad ponny. Och dom fortsatte kämpa! 
Också med en ny kamrat:) Bellman. 
 
 
En helt ny resa skulle börja för Nellie Bertsson och Bellman!
Nellie tog ett enormt steg, ansvar och en utmaning med att ta Bellman på foder! Nellie kämpade med Bellman. 
Dom gick igenom både rolig och tråkiga saker. Men också väldigt mycket skratt! 
Strax så fick Nellie en fråga om att bli modell för Hööks och så fick det bli. Nellie blev ruskigt farlig ute på tävlingarna, snyggaste hööks modellen, kom in på toplistorna på storbloggar, kändis.
Nellie kom nästan alltid på någon plaseing med både Bellman och Stella.
 
 
Sen så började Nellie leta efter en till ponny Elvis. Elvis hade tillhört en mamma som blev gravid och inte kunde ha kvar Elvis. Så Nellie tog honom i sina armar. Utan någon särsild bra kondis skulle detta bli hennes Gangster och framtid!
 
 
Elvis är fortfarande under utbildning.
Dom köpte Elvis då Nellie hade blivit stor på Stella och Gnällman. Då Elvis skulle bli hennes stora framtid!!
 
 
I februari så kvalade Nellie med Bellman till SM. Och SM börjar närma sig.
Efter SM så ska Bellman tillbaka. 
I agusti någon gång ska Black Trup komma till Nellie. Det blir en ny utmaning,ny tävlingar helt enkelt en helt ny resa och ett nytt äventyr kommer då!! Nellie har för inte så länge sen presic gjort sin första tävling på Black Trups och Nellies nya resa!
 
 
Så Snart ser vi dom på dom stora tävlingarna vem vet kanske på SM nästa år:)<3
Lite bilder på några minnen från Bellman och Stella!!!<333
 
 
 
 
Så det här var lite Nellies historia!!<33 OCH lycka till i SM nu Nellson och Bellson VI håller på er!!<33 Avsluta eran resa med vinst gå ut dit och visa vad ni kan och vad ni går för!!<3333
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: